Tak různě namátkově, co mi o klobouk zavadí, rozhodně nic a nikoho nesleduju systematicky
Většinou takové věci vyzkouším jen jednou, občas ale dojde na dlouhodobé zařazení do jídelníčku. Největší takové obohacení rodinné kuchyně začalo tady, když někdo zmínil indický recept na květák (aloo gobi). To jsem si vyhledala normálně přes Google a vybrala recept na stránkách, kde bylo takových indických receptů hodně - od té doby dělám i indický lilek, cizrnu, červenou čočku, různá masa ... Ono je to ve skutečnosti všechno na jedno brdo, ale nám právě to stejné brdo (tj. indické koření v kombinaci s cibulí a většinou i rajčaty) vyhovuje a chutná. Bohuže tedy kromě dcery, která si ráda dá "indické" maso, ale luštěniny nebo zeleninu, kterou normálně nejí, tak nechce ani v indické verzi (a recept na indickou mrkev ani salátovou okurku jsem zatím nenašla
)
Kuchařských kníh máme doma víc, ale většinou z každé vařím opakovaně tak 1-3 jídla.