Přidat odpověď
Vařím pořád dokola to samé, protože:
- potřebuju uvařit rychle, nepřemýšlet nad nějakými novinkami
- vařím jen jídla, která se dají připravit večer nebo brzy a ráno
- shora uvedené proto, že nikdo se nechce podílet na vaření, manžel se tváří, že je strašně zaměstnaný na HO, dítě, že má online hodiny. Jídlo ale chtějí v poledne plus mínus, já jsem na HO taky, nemám šanci vařit během dne
- novinky nevyžadují, nechtějí pomáhat, ale ani neremcají, že pořád točím stejná jídla
- používám jen maso z farem (hovězí, vepřové, kuřecí), kde už mám osvědčené recepty a nechci to drahé maso zkazit.
Dnes byla čočková polévka uvařená ráno, koprovka s knedlíkem a vajíčkem. Knedlíky uvařené večer, vajíčka taky. Omáčka dnes ráno.
Dnes navečer si jedeme pro čerstvé vepřové ze zabíjačky, i plecko na mletí, pár jitrnic, kroupy a trochu zabíjačkového guláše. Těším se, že pár dní budu vařit max. brambory a zelí.
Předchozí