Já takto fascinovaně před lety koukala na nějaký pořad se Sapíkem. Vařil koprovku.
Použil hodně prorostlé hovězí, udělal vývar a povídá "budeme dělat jíšku, u jíšky pozor, nepřehnat to s tukem, aby jídlo nebylo přemaštěné" a pak vrznul na pánvičku kostku másla, zasmažil jíšku a celé to vylil do mastného vyvaru a zalil asi litrem smetany.
Jako také mám ráda tučnější věci, ale toto byla bomba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.