Přidat odpověď
Také jsem moc chtěla indukční desku, ale když jsem obcházela desky a sporáky, tak jsem najednou zjistila, že klíčové je pro mě místo na sporáku. Jakmile jsem si stoupla k desce široké 90 cm, nebylo cesty zpět. Zkoušela jsem si také vařit na indukci, ale asi nejsem ten správný ukázněný typ, protože odbíhám od vaření na druhý konec zahrady nebo k úkolu z matematiky, což u indukce moc nejde.
Takže výsledkem průzkumu indukčních desek je, že mám elektrický sporák široký 90 cm a jsme strašně spokojená. Co bych měnila, jsou trouby – má dvě trouby, normální velikosti a úzkou. To se mi zpočátku zdálo hodně praktické, protože jsem pořád něco pekla, zapékala a kolikrát jsem ty trouby potřebovala i 3 najednou (což teda nedává jistič).
Najednou vidím, že by se mi spíš hodila jedna velká trouba přes celý ten devadesátkový sporák – ne snad, že bych pekla obden pštrosa, ale plocha se hodí třeba na vánoční cukroví, které bych sfoukla najednou, vícero štrůdlů, delší bagety, koneckonců občas i nějaký ten pták.
Druhou troubu může suplovat kombinovaná mikrovlnka.
Předchozí