Taky nosím legíny a tepláky legínového typu. K tomu tričko různé délky, říkám si, že moji prdel doma znají a průsvitné to není. Kupuji to kdekoli od různých zásilkovek - Magnet, Petrklíč nebo v Decathlonu nebo klidně v obchoďáku. Šaty a sukně bych doma nosila ráda, ale shledávám to nepraktickým, krátké mi vadí při práci a dlouhými navíc zachytávám všude možně. Nosívala jsem v mládí, když bylo víc času posedávat s knížkou. Prádlo teda nosím, jednak mi nepřijde až tak nepohodlné a jednak i doma chci vypadat jako slušný člověk.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.