Termix, však mně je dětí taky líto, že nemohou žít nějak normálněji.Děti potřebují děti a teenageři teenagery. A zrovna tento týden jsem si i já říkala: "čert vem všechny restaurace, výstavy a cestování, nejvíc mi chyběji normální kontakty s lidma ! " Protože s některými se nemůžu vidět vůbec a s některými se vidím s divným ostychem, odstupem a obavami. Přitom se s nimi chci vidět intenzivně. A to hodně. Je mi líto starých lidí, kterým čas ubíhá mnohem rychleji než dětem a nemohou žít normálně. A hodně je mi líto zdravotníků v nemocnicích, kteří "čuraji do plínek" a nikoho to nedojímá. Ale stejně to prostě budeme muset všichni nějak těch pár let vydržet. Pokud to přežijeme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.