Přidat odpověď
Ráchel mám střední ekonomickou školu více než 20 let zpátky....
Současná práce, kterou dělám roky mě nenaplňuje - je to čistě práce přes počítač bez osobního styku s lidmi (ve zkratce oprava účetních chyb - vše v angličtině). Práce se slušně placená, ale není to to co by mě naplnilo pocitem uspokojení a pohltilo......
Chtěla bych úplně změnit pracovní obor a od nudného účetnictví se dostat k práci s lidmi...
Na stránkách Jahodovky jsem se dočetla níže uvedené možné uplatnění a vše by mě lákalo - vše mi přijde zajímavější než moje současná práce:
Absolventi se uplatní v širokém spektru institucí a organizací, které nabízejí sociální služby – např. v oblasti péče o rodiny a děti, péče o seniory, v sociální práci s osobami s postižením, v diagnostických a výchovných ústavech, krizových centrech, poradnách, na specializovaných pracovištích zabývajících se závislostmi, na sociálních odborech městských úřadů, na sociálních odděleních zdravotnických zařízení, apod., jako: » odborný asistent v sociálních službách » odborný a samostatný kontaktní pracovník v sociálních službách » odborný sociální pracovník » odborný kontaktní pracovník » poradce v sociálních službách » odborný či samostatný resocializační pracovník » koordinátor pečovatelské služby Podle dosavadních zkušeností našich absolventů jsou možnosti uplatnění velmi dobré.
Předchozí