Mám již obě dávky - Pfizer. Covid jsem také prodělala a očkovaná jsem byla hned v průběhu ledna. Po první dávce do dvou hodin střevní obtíže otok a bolest v místě vpichu a po 24 hodinách brutální třesavka, bolest hlavy, svalů atd. pomohla postel a Nimesil, ale bylo to opravdu hodně náročné. Následně jsem již další dny fungovala relativně normálně jen jsem byla víc unavená, ale nic strašnýho. Po druhé dávce, které jsem se z toho pohledu bála, naopak jen bolest v místě vpichu a velice mírný dyskomfort ve smyslu únavy a bolesti svalů.
Včera jsem si dělala test na protilátky a mám IgG pozitivní. Což je OK, ostatní kolem mě co očkovaní nejsou byť Covid prodělali mají IgG negativní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.