| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Iris,tak se Oilie asi nepolepsila v tom aby tady vykladala jak potrat probiha,myslim si ze kazdy vi jak mini nebo potrat probiha!

Vis Oilie,mnoho zen i kdyz se "peclive"chrani muzou otehotnet,tak jako ja!Holky jsem mela brzo,takze to byl pro mne sok!Kdybych nemela lidicky ktery by me podporili a pomohly tak bych tenkrat na potrat sla ale nesla jsem protoze jsem mela dobre zajisteni ze holkam nebude nic chybet!

Kdybych tedka otehotnela(holkam jsou 3,5roku a ver mi je s nimi prace)tak bych o potratu taky premyslela ale myslim si ze bych nesla,zajistena jsem,kdyz dokazeme uzivyt dve zvladlo by se i to treti ale ta moznost potratu by tu take byla,proc? protoze jsem dost mlada,mam dvojcata kterych mam plne ruce a mela bych strach abych to zvladala psychicky!Nechtela bych mit tehotenstvy abych se stresovala a delala si velke obavy s toho jestli to zvladnu pak by se to samosrejmne ukazalo na mimcu.

Ja se chranim"poctive"ale zadna HA neni 100% a nejit na potrat jen proto ze nekdo rika ze je to"vrazda"tak to uz potom neni o tom ze to dite nechci ale o tom ze koukam na to co rikaji druhy..je to jen a jen muj zivot,ten "plod" je ve mne v mem tele ktere je jen moje!

Ja take odsuzuji "potrat"jako antikoncepci to je dost nezodpovedne,znam takove ktere to takhle berou ale kdyz se ocitnes v situaci kdyz si to"dite"proste nechat nemuzes nebo at uz ho proste nechces a chranila jsi se pak je rozhodnuti jen a jen na tobe!

A rikat tady ze se ten"plod" nema take pravo rozhodnout to je docela ujety!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.