Ahojky holky, vím že už to tu asi bylo několikrát probíráno, ale potřebuju poradit a nemám tolik času projíždět diskuzi ( znáte to :-) . Aničku (5,5m ) nosím v kříži s kapsou a do teď jsme byli obě spokojené, ale jak roste, jak se otepluje a jak je čím dál zvědavější. Tak je v kapse nespokojená, po delší době mi dělá "most" chce prostě vidět. Včera jsem ji teda narychlo uvázala do kapsy obráceně a všichni jsme se mohli strhat smíchy. Malá vypadala jako když si mě nese na zádech..rozhazovala ručičkama a nožičkama a vše nááramně hlasitě komentovala. Jediný problém je, že nevím zda jsem ji správně uvázala, přišlo mi to takové no... nic moc..poradíte jak vázat prcka čelem k lidem ? A jak to řešíte když v tomhle úvazu usne ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.