Cimbur, na úřad práce se přihlaš, pokud si nechceš brát neschopenku a dáš výpověď. Ne kvůli podpoře, ale spíš kvůli zápočtu let do důchodu a kvůli zdravotnímu. Byla jsem jednou v situaci, že jsem měla od konce jednoho pracovního poměru a začátku nového asi 2nebo 3 měsíce. Při druhé návštěvě úřadu jsem to nahlásila a už mě ani nechtěli vidět. Je to dost dávno. Známá tam byla evidována na ÚP nedávno, žádná místa ji nenabízeli. Ještě by mohlo být řešením neplacené volno u současného zaměstnavatele, následované výpovědí. Ale tam netuším jaká jsou pravidla. Důvody k jakémukoli způsobu řešení máš, nemusíš si nic vymýšlet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.