Jsem po rodičovské 10 let v práci, mladší chodila do jeslí, když jsem nastoupila na plný úvazek. Před sedmi lety jsem měla asi uroinfekt, týden čtyřicítky, vzala jsem si, osel, 5 dní nemocenské. Z toho 2 dny víkend, 3 dny karenčka, 0 korun... Zařekla jsem se, že už tu chybu neudělám. Takže covida jsem vyležela. Ale tlak na návrat do práce byl velký. Teď té zátěže ve smyslu péče o děti postupně ubývá. Ale mě už taky dost ubylo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.