Přidat odpověď
Tak jména v zásobě ještě nemáme, na ty jsme ještě nějak nepomysleli. (no vzhledem k tomu, že Kubu jsme vymysleli ve výtahu porodnice, tak je asi ještě dlouho mít nebudeme:o) I když vlastně pořád mi tu zbývá neuplatněné holčičí jméno po sérii dvou kluků a to je Anička. Tak uvidíme:o)
JO a proč hlavně píšu, včera jsem se dozvěděla skvělou zprávu - ta moje známá se se svojí malou holčičkou nejspíš vrátí v sobotu z Hamburku, kde byli na té transplantaci jaterního štěpu. Všem ještě jednou děkuji za držení palečků a musím říct, že pobyt tam jim hodně přinesl - tak za prvé tam holčička poprvé ve svém životě sama jedla normální jídlo (do té doby byla na umělé výživě), poprvé se tam prý vyspala, aniž by celou noc plakala (nevím jak je to možné, ale ještě před operací se jí tam udělalo mnohem líp - vyčistili jí nějak ty neprůchodné cesty - nevím proč to neudělali doktoři i u nás:o( ), oslavila tam taky svoje první narozeniny, transpalntace se úspěšně zdařila (nakonec mohl být použit štěp od otce, takže to je taky hodně pozitivní zpráva), řekla svoje první slovo (máma) a naučila se chodit:o) Po operaci sice měla drobné komplikace, ale všechno nakonec dobře dopadlo. Jsem opravdu moc ráda:o)
Předchozí