Přidat odpověď
Dětem tato situace rozhodně nevyhovuje, syn by chtěl do školy a na trénink, dcera by školu i oželela, ale ostatní aktivity (hlavně sportovní) jí také chybí. Ale jinak mi zatím přijdou psychicky O.K., oba se s kamarády vídají (syn vzorně vždy jen s jedním, dcera i ve větším počtu - oba venku), ven chodí v podstatě každý den, téměř vždy dobrovolně. Poslední dobou si celkem užili "zimní radovánky" a teď se tedy těšíme už na jarní výlety (chodili jsme i v zimě, ale to byly spíš procházky, když se člověk nemůže ohřát v hospodě, tak chodit někde celý den je náročné). My tedy máme omezené hlavně ty rodinné kontakty, bydlíme daleko od ostatních a nakazit nikoho nechceme, takže jsme naposledy viděli moje rodiče o vánocích a jednou synovce, který pobývá dost v Praze ... Teď se odhodlávám k odeslání dětí k našim na jarní prázdniny, uvidíme. Myslela jsem, že se užijí i se setřenicí a bratrancem (hlavně tedy někde venku), ovšem ti žijí sice jen 6 km od našich, ale v "uzavřeném okrese", tak tedy nevím, jestli se případně sejdou někde v "hraničních polích" nebo co ...
Předchozí