Astrou bych se dala klidně očkovat. Stejně tak Pfizerem nebo Modernou. Ke Sputniku mám ambivalentní očkovací pocity, ještě nejsem úplně srovnaná s tím, že pochází z Ruska. Zrovna tak nemám ráda jakékoli výrobky z Polska. Ale asi mě počáteční nedůvěra ke Sputniku postupně opustí. Původně jsem měla počáteční nedůvěru k celému očkování, ale s přílivem informací mě nedůvěra taky postupně opustila. Nyní se nechám mileráda naočkovat jen co to půjde, abych přispěla svou očkovací troškou do návratu k milejšímu světu a životu. Zatím si vakcínu vybírat nemůžem a proto nebudem. Tak si dám napíchat to, co zrovna bude a vím, že mi nic nebude. Mám se svým tělem a imunitou uzavřenou nepsanou dohodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.