dobry den mam 4 leteho syna ktery se narodil v usa a stale tu zijeme ,od malicka ma dva ruzne jazyky myslite ze je to hlavni pricina proc jeste nemluvi hezky vetami .doma mluvime cesky,jinak televize a okoli je vse anglictina tak nevim zda je to tim nebo osobnosti rika ze ve znameni ryb to jsou lide spise posluchaci .je pravda ze se obcas snazi treba ted na vanoce se behem chvile naucil basnicku sice sislal ale snaha tam byla jinak mi pride ze je strasne stydlivy ,kdyz se ho na neco zeptam at mi povi tak se schova do dlani mohla by jste mi nejak poradit dekuji marcela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.