Přidat odpověď
Misko, mailika uz ode mne taky mas:) S tou posilkou. Ja taky driv chodila do mesta do damske - braly si tam deti, ale rozhodne je nikdo nehlidal.... a pak na Strekov, tam uz vubec ne (i kdyz taky tam obcas byly deti - vetsi). Jeste znam Klisi (tam jsem snad ani nikdy deti nevidela). Ale na Dobeticich -a myslela jsem, ze je prave v techto mistech (dle mne to jsou tedy Stribrniky = skola vedle nove postaveneho Lidlu), je taky posilka se stroji:) Tam jsem tedy nikdy nebyla. Proto jsem si rikala, ze i to "posilovani" je prave to prave, co chces ty (i driv chtela ja).... Ale je fakt, ze to muze byt "jen" k tomu aerobiku.... To fakt nevim ani mne nenapadlo. Urcite ale na webu bude nekde tel., tak zkus trebas jen brnknout....
Jaro, vuuuuubec se nemas zac omlouvat.!!! Psala jsi to od zacatku, ja jen abych vedela.... Ale na okraj: S tim pristim vikendem by to bylo uuuuplne skvele. Manzilek je v praci a ja oba dva dny cas:))) Ale to by bylo fakt stistko,vid? No, rozhodne se jeste neobjednavam, co kdyby-hi,hi.Barca bude v Londyne urcite spokojena - uvidis:))
Předchozí