| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Staňo, já dostávám asi 30 roušek týdně. Ani je nespotrebuji uvidíme zítra čekám SMS zda jdu nebo ne.

Tady se uvažuje o spaní v práci. V kanceláři na karimatce. Pokud by chtěli vše zavřít. No nevím. Dvě kanceláře už vyklidili a nachystáno( kdyžtak prý se aspoň vymaluje~t~). Jsou to obrovský plochy. Střídání po týdnu, zatím se sondovalo kdo by byl ochoten. Zatím je to v úvahách, vůbec netuším jak to myslí, včera jsem tam nebyla.Jako myšlenka je to zajímavá. Prý je hodně zakázek až do 29.4.

Dokonce jsem si říkala, že takový stanování v práci by po těch měsících nebylo špatný. Vyklidit doma pole.:-D. Přiznám se, že mě ta myšlenka nadchla. Možná jim na to kyvnu.

Respirátor mi dali jeden.

Manžel jich nafasoval 10ks respirátorů na osobu. Kdyby mu chybělo a nesehnal pro rodinu, pro každýho v domácnosti dostane jeden.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.