Přidat odpověď
Dnes přírodní kuřecí steak a bramborový salát. Ten bude ještě i zítra. A protože jsem byla v karanténě a nákup dělal manžel a koupil kuřecí prsa s kostí, tak jsem udělala kuřecí vývar a ten bude k obědu zítra spolu se zbytkem bramborového salátu.
Včera jsem pekla roastbeef, ale jedli jsme ho teplý s cuketovými a mrkvovými pečenými hranolkami. Ty jsem nedávno viděla u Angrešt a inspirovala mě.
V týdnu jsme měli kuřecí nudličky na jakýsi kari způsob, takové to, dej tam, co najdeš doma, a k tomu jsem pekla naan. Byly zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou, losos a švédské gratinované brambory, smažený květák, mrkvovo-zázvorová polívka s kokosovým mlíkem, pečená zelenina s rýží, krupicová kaše. Teď jsem slíbila, že nějaký den udělám buchtičky se šodo, pozítří budou ravioli a k nim rajčatová omáčka, jeden den budou pečené lilky s cuketami, paprikami a rajčaty a k tomu bud rýže nebo kuskus. A ještě plánuju bramboráky nějaký den.
Předchozí