tuřín dělám docela často, upeču ho na kousky a jako příloha (ani ho není potřeba tolik jako brambor, je to syté). Takže kupuju pro 4 lidi většinou jen 3 tuříny.
na kousky menší na plech- posolím, někdy to sypu bylinkama
A hlavně si musím kus nechat pro sebe, syrový je to lepší jak kedlub.
třeba k pstuhovi
a pokud seženeme je dobrý i ogrilovaný, bohužel ten co griluje ho většinu sní jak je syrový
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.