| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Manko, já ty tiskovky taky nesleduju, listovala jsem TV-programy a přímý přenos tiskovky naskočil hned po zprávách, tak jsem to nechala. V úvodu vysvětloval Babiš vakcíny z Emirátů. Že to nebyla ofiko nabídka, ale že to vládě nabídla jakási no-name firma, s.r.o. s podpisem Natalya Mikulenko (nebo tak nějak) a že chtěli platbu předem. Vypadalo to na docela racionální vysvětlení, tak mi hned svitlo a řekla jsem si, že podobných nabídek musí být teď plný internet. Akorát že to asi asi zveřejnil nějaký novinářský trouba v honbě za senzací. Jako druhý pak mluvil Blatný a kvákal, že pokud Sputnik dojde, tak že ho doktoři budou očkovat na vlastní nebezpečí, protože nemá razítko a schválení od EU. A taky to o tom potvrzení. Doplnila jsem si, že pokud nedostaneš potvrzení o očkování, nebudeš moci v létě nikam vycestovat, neb nemáš (to jedině správné) razítko. Taky způsob, jak zblbnout lidi, aby se nechali očkovat tou jedině správnou vakcínou, nebo přesně: vakcínou z toho jedině správného ideologického tábora (neb ty konkurenční přece nemůžou dostat to jedině správné razítko, protože my přece nemůžeme dopustit, aby ty prachy za vakcíny, stříkačky, jehly, roušky... shrábnul někdo jiný než my).

Prostě je třeba si uvědomit, že tohle už není sranda, a pokud se neochráníme sami, tak tahle parta pomatenců nám nepomůže. Na podzim budou volby, tudíž je třeba co nejvíc prodlužovat nouzový stav, aby bylo možno si nahrabat co nejvíc. Co kdyby se na podzim už nedostal ke korytu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.