Přidat odpověď
Houbovou omáčku taky nejím, kromě řízků z bedel nejím žádný houby. Takže tam starost o přílohu rovněž odpadá.
V podstatě kde jen trochu jde bramborový knedlík/bramborová kaše/brambory, preferuju jedno z toho.
Ptáček je nejlepší s rýží, stejně jako játra nebo ledvinky.
Brambory jsou nejlepší k vepřovýmu v mrkvi. Jinak většinou všude nahrazuju kaší, protože jsem mléčnej typ, bez mlíka a mléčných výrobků bych nepřežila - na rozdíl od masa, který až tak nemusím.
Králík mi nechutná, ale ke kachně/huse - jedině bramborovej knedlík.
Kuře na paprice - sežeru s bramborovým knedlíkem nebo s těstovinami. Houskovej si k tomu nedám.
UHO - s rýží, když není, tak těstoviny.
Guláš - s chlebem nebo bramborovým knedlíkem, těstoviny ke guláši mi nejdou. Segedín je druhá výjimka vedle svíčkový, kde houskovej snesu.
Předchozí