Přidat odpověď
Cimbur, děkuju za odpověď, jsi rychlá a klobouk dolů. Akorát jsi MOC rychlá. Já to sem totiž dala schválně. Protože hodně z nás vaří a tahle hovadina se v receptech na netu dost často opakuje. Z neznalosti. Já to sem dala proto, abych v praxi ukázala jak je důležité vzdělání.
Tudíž doplňující dotaz: PROČ je tam teda uvedeno, že máme smíchat ocet a sodu? Podotýkám, že odpověď na toto neznají vyučené cukrářky a ani absolventi střední školy potravinářské. Když jsem se ptala, co to je za hovadinu, tak ti první mi řekli, že se to tak učili na praxi, a druzí řekli, že jim na tom není nic divného. Ten postup skutečně není správně, byť suroviny dobře jsou. Tudíž dotaz zní: jak to tedy má být správně? Jaký je tedy správný technologický postup?
PS: blbě to bylo i na specializovaném cukrářském webu.
Šimek s Grossmanem by řekli: "A teď se ukaž, blamáž..."
Předchozí