Cimbur, já Tě zbrzdím. Nejsem chemik a netuším, jestli má Maillardova reakce co do činění s pH. Já jen vím, že způsobuje hnědnutí pečených povrchů, tudíž i masa, nejenom chleba nebo jiného pečiva. Netuším, jaké pH má maso (i když i při vaření tužších mas se přidává víno i třeba pár kapek octa, ale při vaření k Maillardově reakci nedochází, tam jde o něco jiného).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.