Valkýro, já jsem nikdy nezažila inteligentní pohovor, když to beru zpětně z obou stran. A jednou (v cestovce to bylo) uchazečka vyřvala (zřejmě pod tlakem chvíle) šéfa do ignorantů. Náš tehdy šéf byl tedy extra třída, to jo, ale i my, co jsme ho znali, jsme teda dost čuměli
Jinak si myslím, že to zbytečně zkoumáš, já si své pohovory ani moc nepamatuju. Utkvělo mi, že při jednom mi řekla personalistka, že se rozhodla, že to zkusí s někým starým (bylo mi 43), pak si pamatuju, že mě naháněla nějaká firma z Černic dokola a dokolečka k (z jednoho pohovoru jsem se omluvila, pak už mi bylo blbý do toho jít) až jsem nabyla dojmu, že konečně někdo (na základě půlstránkového CV) odhalil mou genialitu
a když jsem tam přijela, jednatel při řeči flirtoval se sekretářkou a na mě se ani nepodíval. Jednou jsem jela až do Prahy, abych dostala vynadáno, že jsem neuvedla do životopisu rok narození. U Cvrčka a Voka jsem mluvila se zády nějaké paní, ani se neotočila (přitom celkem malá firma) A takových příhod mám na 100 příspěvků