| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak Bubíšku, dort se nekonal? No tak snad příště, když už jsme nad tím ztrávily tolik času :o), seznam schovej a našla jsem ti jeden ještě jednodušší a taky vypadá moc hezky,

a dusno snad nebude dlouho trvat :o) Kočárek máš taky hezkej, a když se ještě podaří dobrá koupě, tak to hned člověka potěší!

Li, tak gratulace, konečně ses dočkala, snad budeš spokojená, moc bych ti to přála, my už asi u sporťáku zůstaneme, kdyžtak si půjčím od kamarádky, sice to taky bude ojetina sto let stará, už mi ho nabízela u Petříka, ale kdybych nutně potřebovala, tak to stačit bude.

Jitu, Michalka jde hezky spořádaně s Puťou za ruku, když s ní jdu sama, je to daleko horší, to ji to nebaví, tak asi proto to zvládám :o)

Pírko, taky všechno, co chci vidět mezi osmou a devátou večer, musím nahrávat, to tady dětičky nejvíc řádí a já je musím umýt, Michalku ještě nakrmit a oba zahnat do postelí. Když Péťa neusne po obědě, tak jen Michalku, ale i ta stačí :oP

Janni, tak jsem se stavovala v té práci, ta holka zítra donese nějaké materiály, tak bych to asi ofotila a poslala mailem.

Alíku, tak to jsou krásné zprávy o té holčičce, to se tak hezky čte, že taky někde něco dopadlo dobře :o))) A dobré zprávy o malých dětech obzvlášť, když se podaří jim nějak od něčeho ošklivého pomoct.

Jo a taky jsem si vzpomněla, že u nás na bundě mají taky vyvěšenou cedulku, že chtějí 100,-Kč za UZ fotku, ale ode mě ji nikdo nikdy nechtěl, nevím, jestli proto, že tam byl většinou dr., který měl zahradu vedle nás a já ho jednou zachraňovala a vezla do nemocnice s vyhozeným ramenem (na domácí a jiné práce je dost levej :o) a taky má za manželku moji bývalou spolužačku, ale ani když tam byl jinej dr., tak po mně nic nechtěli, tak nevím, jak je to normálně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.