Tak Bubíšku, dort se nekonal? No tak snad příště, když už jsme nad tím ztrávily tolik času :o), seznam schovej a našla jsem ti jeden ještě jednodušší a taky vypadá moc hezky,
a dusno snad nebude dlouho trvat :o) Kočárek máš taky hezkej, a když se ještě podaří dobrá koupě, tak to hned člověka potěší!
Li, tak gratulace, konečně ses dočkala, snad budeš spokojená, moc bych ti to přála, my už asi u sporťáku zůstaneme, kdyžtak si půjčím od kamarádky, sice to taky bude ojetina sto let stará, už mi ho nabízela u Petříka, ale kdybych nutně potřebovala, tak to stačit bude.
Jitu, Michalka jde hezky spořádaně s Puťou za ruku, když s ní jdu sama, je to daleko horší, to ji to nebaví, tak asi proto to zvládám :o)
Pírko, taky všechno, co chci vidět mezi osmou a devátou večer, musím nahrávat, to tady dětičky nejvíc řádí a já je musím umýt, Michalku ještě nakrmit a oba zahnat do postelí. Když Péťa neusne po obědě, tak jen Michalku, ale i ta stačí :oP
Janni, tak jsem se stavovala v té práci, ta holka zítra donese nějaké materiály, tak bych to asi ofotila a poslala mailem.
Alíku, tak to jsou krásné zprávy o té holčičce, to se tak hezky čte, že taky někde něco dopadlo dobře :o))) A dobré zprávy o malých dětech obzvlášť, když se podaří jim nějak od něčeho ošklivého pomoct.
Jo a taky jsem si vzpomněla, že u nás na bundě mají taky vyvěšenou cedulku, že chtějí 100,-Kč za UZ fotku, ale ode mě ji nikdo nikdy nechtěl, nevím, jestli proto, že tam byl většinou dr., který měl zahradu vedle nás a já ho jednou zachraňovala a vezla do nemocnice s vyhozeným ramenem (na domácí a jiné práce je dost levej :o) a taky má za manželku moji bývalou spolužačku, ale ani když tam byl jinej dr., tak po mně nic nechtěli, tak nevím, jak je to normálně.