Já jsem si nenašla nic jiného, co by mě bavilo. Budu si i nadále hodně číst a budu i tak dost zalezlá sama doma. Ale kromě toho chci chodit na jógu, na U3V a strašně se těším na kafíčko v kavárně a pivo v hospodě. A nejvíc se těším, až nebudeme muset nosit roušky! Až to zruší, tak se snad radostí opiju! A těším se na výlety a zastávky v hospůdkách, na výstavy a divadla a na dovolenou u moře. A pojedu do Říma! Už aby to bylo!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.