“ jsem plánovala syna vzít na nějaké místo a než jsme to stihli zrealizovat, tak vidím, že by ho to už nezajímalo a byl by otrávený...ten čas nezastavíš a oni rostou a dospívají a mají jiné zájmy...”
To je presne to, co si myslim, ze nam (jako rodine) pandemie vzala. Nez to skonci, uz bude pozde a budou mit jine zajmy. Ale zase jsme toho stihli zrejme fakt hodne, tak doufam, ze to v nich zustane.
(Ale treba me bude vzdycky mrzet, ze jsem prosvihla Mikese - kdyz jsem ho vytahla, uz pro ne bylo pozde.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.