Federiko, mě je skoro nic a už mám 39. Klidně i při rýmě.
Pri každé nemoci mám 39-40C. Jsem na to zvyklá. Proto mám třeba problém dojít si pro neschopnost.
Když mi dávali vakcínu na pyl. Pokaždé kolem 38C. Do večera. Týden co týden rok. Pak každý měsíc. Několik let.
I manžel už mi musel srážet teploty nad 40. Vyděsila jsem ho hodně, on je ten co při 38 umírá a víc měl jen 1x za život.
A očkování po žloutence jsem v 12h dostala. Ještě, že byl pátek. Taktak dojela domů. Prozvracela odpoledne. A dva dny měla 38. Proležela dva dny. A další den do práce.
Takže se prostě nehrnu na něco co mi udělá kdoví co. Největší zkušenosti s reakcema má moje alergolozka. A ta mi zakazuje chřipku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.