| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mariko, neznám nikoho kdo by obrážel příbuzný. Možná blbý vzorek. Sama jsem seděla doma 10dní, než jsem vyrazila k našim. A od vánoc jsem tam nebyla. Mám moc kontaktů, testuju se jaks e po mně požaduje, ale nevěřím těm testům.

netvrdím, že se to neděje.

Vím o jednom člověku co chodí pravidelně do bytu pít. 2-3x za týden s tím samým vzorkem. Ale jsou to lidi co nepracují, protože jim zavřeli jejich práce- obchody, služby. atk se nudí. A je to jediný kontakt se světem.

Ale většina lidí se totiž nedostala na ta Antigenní testy do vánoc(tak se to plánovalo), ty měla až někdy kolem 5.1.2021 a dál (většina lidí mi říkalo, že na ty testy jde po vánocích) což bylo už pasé, ale stejně na ně šla.

A ten skok byl spíš antigenní testy po novém roce, když konečně se na většinu dostalo odhalili ty bezpříznakové a čekalo se na termín CRP, proto to vyrostlo. Nic dalšího v tom nevidím já.

Navíc antigenní testy u nás. Za hodinu odbaví 6 lidí. S objednáním.~a~

A byla jsem ve vedlejší vesnici, včera. A tam v sokolovně, 42 lidí za 30minut. Protože to vzali do ruky šikovné doktorky a měli by dostat 1*. Jak jim to tam odsýpá i bez objednání. 6 lidí v celé sokolovně a jde jim to od ruky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.