Mariko, neznám nikoho kdo by obrážel příbuzný. Možná blbý vzorek. Sama jsem seděla doma 10dní, než jsem vyrazila k našim. A od vánoc jsem tam nebyla. Mám moc kontaktů, testuju se jaks e po mně požaduje, ale nevěřím těm testům.
netvrdím, že se to neděje.
Vím o jednom člověku co chodí pravidelně do bytu pít. 2-3x za týden s tím samým vzorkem. Ale jsou to lidi co nepracují, protože jim zavřeli jejich práce- obchody, služby. atk se nudí. A je to jediný kontakt se světem.
Ale většina lidí se totiž nedostala na ta Antigenní testy do vánoc(tak se to plánovalo), ty měla až někdy kolem 5.1.2021 a dál (většina lidí mi říkalo, že na ty testy jde po vánocích) což bylo už pasé, ale stejně na ně šla.
A ten skok byl spíš antigenní testy po novém roce, když konečně se na většinu dostalo odhalili ty bezpříznakové a čekalo se na termín CRP, proto to vyrostlo. Nic dalšího v tom nevidím já.
Navíc antigenní testy u nás. Za hodinu odbaví 6 lidí. S objednáním.
A byla jsem ve vedlejší vesnici, včera. A tam v sokolovně, 42 lidí za 30minut. Protože to vzali do ruky šikovné doktorky a měli by dostat 1*. Jak jim to tam odsýpá i bez objednání. 6 lidí v celé sokolovně a jde jim to od ruky.