| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Despi, já si myslím, že ta pauza je taky o tom, odpoutat se od toho předchozího vztahu. Dořešit problémy s rozvodem. Nechtěla bych být s někým, kdo řeší rozvod a přemýšlí, jestli udělal správně. S někým, kdo mě bude srovnávat s bývalou a tajně po ní toužit. Proto je dobrý dát si pauzu a získat nějaký odstup, aby mohla snovým partnerem začít s čistým štítem. Ale každý je jiný a kdybych měla to štěstí na chlapa, který by mi sednul a stál o mě, začala bych si s ním - ono se to zase už později nemusí podařit.
Já třeba se v době rozchodu cítila strašně vyčerpaná a chtěla od všeho klid a na samotu jsem se těšila. Pořád si to užívám, ale je to prostě proto, že já byla předtím hrozně přetížená, což jsem stále, jen se mi ulevilo o toho chlapa, který mě táhnul ke dnu. Ale sama jsem se od něj odpoutávala postupně a bolestivě. Mám to v sobě vyřešené až skoro po 4 letech. O nového partnera bych stála, chybí mi ta blízkost a potřebovala bych se o někoho opřít, ale ten, co se mi líbil už není k mání a v této době nikoho jen tak nepotkám. Seznamky nejsou pro mě. Navíc si nejsem jistá, že mám co nabídnout, muselo by to být nezávazné a to zase já si jen tak někoho k tělu nepustím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.