Přidat odpověď
Despi, já si myslím, že ta pauza je taky o tom, odpoutat se od toho předchozího vztahu. Dořešit problémy s rozvodem. Nechtěla bych být s někým, kdo řeší rozvod a přemýšlí, jestli udělal správně. S někým, kdo mě bude srovnávat s bývalou a tajně po ní toužit. Proto je dobrý dát si pauzu a získat nějaký odstup, aby mohla snovým partnerem začít s čistým štítem. Ale každý je jiný a kdybych měla to štěstí na chlapa, který by mi sednul a stál o mě, začala bych si s ním - ono se to zase už později nemusí podařit.
Já třeba se v době rozchodu cítila strašně vyčerpaná a chtěla od všeho klid a na samotu jsem se těšila. Pořád si to užívám, ale je to prostě proto, že já byla předtím hrozně přetížená, což jsem stále, jen se mi ulevilo o toho chlapa, který mě táhnul ke dnu. Ale sama jsem se od něj odpoutávala postupně a bolestivě. Mám to v sobě vyřešené až skoro po 4 letech. O nového partnera bych stála, chybí mi ta blízkost a potřebovala bych se o někoho opřít, ale ten, co se mi líbil už není k mání a v této době nikoho jen tak nepotkám. Seznamky nejsou pro mě. Navíc si nejsem jistá, že mám co nabídnout, muselo by to být nezávazné a to zase já si jen tak někoho k tělu nepustím.
Předchozí