Přidat odpověď
Chili je u nas nejrychlejsi a nejjednodusi jidlo a moc se s nim neparu.
Osmahnu cibuli, na to mlete maso (400-500g), kdyz je maso opecene, sul (opatrne, konzervy jsou solene), pepr, chili papriku a mlety rimsky kmin, na to 2 konzervy fazoli (pinto, cervene nebo cerne, nebo kombinaci), 2 konzervy krajenych nebo drcenych rajcat, mrazenou kukurici, lzici hnedeho cukru. Ty konzervy jsou cca 400 g kazda.
(ja to teda pak rozdelim do 2 hrncu - resp. odeberu z hlavniho hrnce do mensiho a do toho hlavniho pridam palive papricky, protoze polovina mych stravniku vyzaduje palive a polovina neji palive).
Necham probublavat, jak se mi to hodi, 10 minut nebo hodinu, i v pomalem hrnci to jde.
Nekdy misto konzerv pouzivam doma uvarene fazole a/nebo cerstva rajcata (oloupana a nakrajena na kosticky), kdyz mam.
Předchozí