Přidat odpověď
Ahoj, mne delali cisare tento patek /1.4./, mela jsem ho cele tehu planovany kvuli operaci oci. Tesila jsem se, ze nebudu mit porodni bolesti, maly bude rychle na svete atd. V patek rano jsme v poradne naplanovali datum 12.4., nic nenasvedcovalo porodu, no a v pul pate odpoledne mi praskla voda, tak se rezalo urgentne, v pul devate vecer, bolesti jsem mela po 5 minutach a jsem rada, ze to netrvalo dele.
Samotna operace se protahla kvuli krvaceni srustu, ale udelali to skvele, komplikace zadne, jizva neni skoro videt, dnes rano nas pustili domu. Priste chci rodit opet cisarem.
Pohyb byl dost hrozny v sobotu rano, vyhnali mi z postele do sprchy, vse sama atd., ale dneska jsem byla schopna bez potizi sma odridit cestu domu autem, dojit k pediatricce a normalne se pohybovat po byte - a to teda nejsem zadna hrdinka.
Myslim si, ze to je hodne o psychice, tim, ze jsem to tak chtela, jsem s hojenim potize nemela. Kdybych to brala jako prohru, ze nerodim normalne, urcite by to bylo horsi. Pokud by te jeste neco zajimalo, muzes mi napsat na meil pod nickem.
Předchozí