| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
taky čtu poctivě vše dokonce a denně.Květo ,nezoufej bude líp !To se sousedem je smutné ,stalo se to takl mojí mamce ,že se s ní rozloučil její děda ,umřel v nemocnici a ona ráno než to věděla od rodičů tak to říkala tátovi.Je to zvláštní.

U nás není nic novýho ,malý bohužel pořád doma a my makáme v zahradě a ve vinohradě :o( Naštěstí mají u sosedů Aničku ,která je o půl roku mladší než Honza ,tak nám ji vždycky předělají přes plot a děti si spolu vyhrajou.

S brýlema ani s čočkama zkušenost nemám naštěstí je nepotřebuju ,ale mám kamošku co je nosí a vždycky žasnu jak si dává čočky, já bych si to do oka nedala...Jednou jí vypadla čočka v obchodě tak šla poprosit prodavačku o kelímek s vodou a z města klusala s kelímkem :o)

Martino ,ty už jsi na spadnutí ,co Madlenka jak to prožívá?Já si mimčo teď při Honzovi nedovedu představit ,vůbec neposlouchá , když jsem u bráchy a chovám mimino , on něco chce tak nedokáže pochopit ,že má ještě chvíli počkat a začne se vztekat.

Honey ,nosní mandli mi trhali v 8 letech ,ale už si to nepamatuju jen to ,že jsem stála ve frontě poslední...Teď už se to určitě dělá jinak a rekonvalescence má určitě taky jinou dobu takže nemůžu poradit ,ale ptala jsem se mámy a ta říkala ,že mi to pomohlo.

Holky ,jak jsou na tom vaše děti s výslovností R ?U nás je to bída..Ahoj ,mějte se hezky !

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.