Monty, diky! moje teta a stejda vzpominaji cely zivot, jak zamlada na komparsu podpirali Jaroslava Marvana, kdyz uz sam nemohl chodit ani stat....a tete pry jednou podrzel dvere Delon (ani jsem nevedela, ze neco natacel v Praze)
ja jsem drsna, nejakych 12 hodin v kousavem kostymu bych prezila, abych mohla zbytek zivota vykladat, jak jsem si sahla na Orlanda Blooma, Parida z Troje a Legolase z Pana prstenu
aspon jedno si to zkusit...za meho mladi to nebylo...nez budu v duchodu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.