Jsem jedináček a nikdy jsem toho nelitovala. Nechtěla jsem sourozence. Naši mě vodili od malička na hřiště, takže osamělá jsem nebyla a časem jsem si našla svoje kamarádky. Každé prázdniny jsem oba měsíce trávila se svými bratranci a sestřenicemi z čtení kolene na chatě v Beskydech. Ráda na to vzpomínám, ale ráda jsem jela odtamtud už zase domů do svého tichá a bezpečí. Mám dvě kamarádky taky jedináčky, i ony byly spokojené a po sourozencích netoužily. Jedna z nich má také jedináčka. A mně dcera vyčetla, že má bráchu, že chtěla být raději jedináček. U tebe bych spíš upřela všecky síly na tvoje uzdravení, jestli bude tvoje dítě jedináček, to není žádný problém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.