četla jsem diskusi už včera a nedá mi to
my máme dědu u nás na výměnku a to bydlíme v baráku, v bytě bych už se oběsila nebo byla v kriminále
ad zvířata - my nemáme nic krom morčat, máme je 1,5 roku a první kdo ječel byl děda ať nepočítáme, že se nám o to bude starat, když nebudeme doma bla bla, řekla jsem že nemusí a když jsme jeli na hory řekla jsem si sousedovic holčině co má taky morčátko, zda nám je přijde nakrmit. No jenže holčina přišla i s tatínkem a potkali se s dědou ve dveřích... soused se mile zeptal co tam dělají, když je děda doma a nakrmit morčata je na 2minuty času...děda se asi poprvé v životě styděl, dneska jim tajně chodí dávat kukuřici když nejsme doma
ale chtěla jsem poukázat na jinou věc, pokud je babička taková jaká je je bydlení v bytě naprosto nemyslitelné. I pokud se jakš takš sladíte pokud jde o vaření, koupelnu, nákupy apod.(i když i tady bude furt něco) uvědom si, že to bude velice opakuji velice obtěžovat váš soukromý život. Návštěvy např. nebo očekáváš, že babičce oznámíte, že čekáte návštěvu a babička celý večer nevyleze? U nás to došlo až tak daleko, že k nám návštěvy prakticky nechodí … počítání cigaret a kafí či dkg masa mi opravdu za to nestojí a scházíme se jinde.
a už vůbec nemluvím o tom, že si s mužem v obýváku uděláte hezkou chvilku, když děti nebudou doma, protože babička tam bude pořád