A to si počkej na stařeckou demenci. V neděli s tátou vše třikrát proberu a v pondělí odpoledne už nevi co jsme probírali. Tudíž rozhovor jako rozprávka. Bohužel bydlí přes 150 km daleko. Autem hodina a půl vlakem tři hodiny. Tchýně? Ta neslyší vůbec a naslouchátka nosit nebude bo přece skoro v 80 je na to moc mladá ne ... onehdy jsme málem alarmovali hasiče. Volá švagr a nebrala mu telefon tak volal tchánovi ten byl odjetý 250 km daleko. Manžel na PN bez vycházek s vyhozeným kolenem. Já jsem navrhla volat mladymu který byl u kočky která bydlí kousek od tchýně. No nakonec jsem musela volat její ségru mladí telefon nebrali. PS babička v očekávání nejsem 😆. Mladý šel babi zkontrolovat, ale niko neotevíral nakonec musel manžel s tím kolenem jet i bez těch vycházek. No a naše paní tchýně jeden telefon v nabíječce v patře v zavřené ložnici a druhý neznámo v které kabelce strašně se divic ,že má x zmeskanych hovorů . Doma máme pořady a manžel ten na vše jen odkyve a nereaguje si zvykneš časem bo zjistíš, že fakt může být i hůř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.