Saamajno, máte hezky laděnou koupelnu, ale oproti zakladatelce relativně velkou a členitou. V malé koupelně budou lépe působit lesklé obklady v jedné, max. ve dvou barvách. Opticky zvětší prostor.
Já se lesklé nebojím, mám to doma, ale zas nestuduji každou kapku. Normálně koupelnu používáme a uklízíme. Líbí se mi, jak lesklé kachlíky odrážejí světlo, máme koupelnu s malým oknem, s denním světlem. Obklady jsou lesklé stejně i po 3 letech používání bez mimořádné údržby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.