"já měla stejný pocit, a to mi bylo už 24, když jsem přijela do USA. Plánovala jsem to původně tak na rok, vydržela jsem tam tři neděle"
A co tě tam jako plnoletou tak svazovalo? Nebo jsi tam byla na nějaké škole? V tom případě souhlas, pravidel je spousta, zvlášť když bydlíš na kampusu, ale jinak? Nechápu. Ani zpětně se na to nedíváš jako na neproměněnou příležitost? Je v této debatě někdo, kdo byl studovat v usa a dívá se teď na to jako na promarněný čas? (Já jsem byla a nelituji ani minuty).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.