Konzervo, tak to já mám zase naopak ráda ráno ticho...respektive u nás není téměř nikdy ticho, protože ráno tu vždycky vyzpěvují ptáci, to mám při ranním probírání se, chystání svačiny a snídaně apod. moc ráda...A mimochodem, budík - budím se mobilem, mám tam jako budík takovou jemnou relaxační hudbu, do které začne po chvilce žbluňkat voda a zpívat ptáčci...je to hrozně příjemné, většinou jednou zvonění ještě o 10 minut odložím a pak už vstávám...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.