Delete, tak do sokola mě vodili a vyzvedávali taky, ovšem to se jednalo o cvičení předškolních dětí. Od 2.třídy jsem chodila na volejbalové tréninky a šla jsem sama i na ten úplně první (sraz byl před školou, takže tu jsem znala). Žádný rodič nevodil ani nevyzvedával ani mé spoluhráčky, přestože v zimě samozřejmě byla po skončení tma (později jsme potmě i začínali). Domů jsme tedy chodily různě společně, jak měl kdo s kým stejnou cestu nebo část a postupně se odpojovaly (případně stály na křižovatce a krafaly bůhví jak dlouho a rodiče doma možná trnuli, kde jsme, ale hledat nás rozhodně nikdy nikdo nešel)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.