Byla jsem nedávno na MRI hrudníku, překvapilo mne, že jsem ležela na břiše, což mi přišlo lepší. a do tunelu jsem jela nohama napřed a vůbec jsem o tom nevěděla. Na uši mi dali sluchátka, i tak byl ten randál docela velky, ale řikala jsem si, že jsem jako dělník na stavbě. po pár minutách už mi to nepřišlo tak zlé. a trvalo to cca těch 30 minut. když jsem končila, tak jsem říkala sestřičce"" že ještě 10 minut a asi bych i usnula.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.