Rodinová, tak pokud by ta obliba jízdy na koni měla mít nějaký sexuální podtext, tak jediné, co mě napadá je nějaké teoretické uspokojení z toho "posedu" a "poskakování", ale to tedy nevím (na koni jsem seděla jednou a byl jsem z toho velmi ve stresu, nějak mi nedělalo úplně dobře sedět na "někom živém"). A jinak tedy ten princip "ovládání" v tom určitě může být, někdo podle stejného principu miluje jízdu na motorce nebo i autem, ale to může podle mého být stejně chlap jako ženská
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.