| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Registrovala jsem se v jednom z posledních dnů pro přednostní očkování učitelů a pin jsem měla druhý den (pátek), první možnost se naočkovat hned v pondělí. Takže ač jsem o testu na protilátky uvažovala, nestihla jsem ho.

Měla jsem trochu strach, protože ve škole covid byl a jsem jedna z mála, kdo ho viditelně neměl.

Ve středu jsem dostala druhou dávku a jedinou reakcí byla únava druhý den a to ještě možná spíš proto, že jsem v noci skoro nespala (moc práce, příprava nástupu 2. stupně).

Může to být i tím, že jsem tak tlustá, takže bych měla dostat tu třetí dávku, o které se u Pfizeru v souvislosti s obezitou mluví, aby to fungovalo.
Ostatní, co mají průměrnou až hubenou postavu větší či menší reakci měli, ale většina až po té druhé dávce.

Nebo jsem fakt imunní, protože v prosinci to chytl celý druhý stupeň i vedení a já nic ~d~.

Z učitelských diskuzí, kde se to hodně řešilo, tak reakce na první dávku byla hodně častá u AZ, ale tou jako by se už neočkovalo, hodně dlouho jsem o ní nečetla. Druhé dávky teprve budou. Nejčastější je teď ten Pfizer, první dávka u většiny bez reakce, druhá často s reakcí, od bolesti ramene, až po několik dnů horeček, únavy, bolesti hlavy....a někdy se reakce objevila až několik dnů po očkování.
Někteří dostali Modernu a tam bývá reakce po první i druhé dávce. Opět horečka, bolest hlavy, zimnice, únava.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.