Větře, jo. My jsme měli pocit hrozného úletu, když jsme byli na chalupě u sousedů minulý víkend. První chalupa od podzimu. Oni očkovaní, nebo čerstvě po Covidu. My po 1.dávce, testováni v práci oba. Ale prostě mega akce o desítkách osob mi taky vadí. Já se po 3 měsících chystám v týdnu k našim. Vezmu dceru (ta opravdu od října jde max na nákup). My práce, a zcela výjimečně se s někým vidíme v rámci rodiny. Nebo 1 téměř izolovaní kamarádi. Ale je to kontakt navíc jednou za x týdnů. Takže oslavy s desítkami pařmenů mě lehce znervózňují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.