Bezkonkurenční jídlo se škvarkama jsou zelňáky: Do misky dáme škvarky, zakysané zelí (balíček - lepší pokrájet), asi 4 vajíčka, trochu osolíme, přimícháme hl. mouku - aby vzniklo husté těstíčko. Z něj děláme na plech hromádky - placičky a upečeme v troubě. Je to blesková teplá večeře. Snad i trošku zdravá? No, hlavně ňamka...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.