| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neviděla bych to tak dramaticky. Než k nám doputuje vakcína pro děti, tak už bude ozkoušená na x-jiných dětech v zahraničí, byť s informacemi to samozřejmě není 100%, tak zvláště u negativní účinků očkování (která může zveřejnit každý na facebooku, rodině... atd.) to nemůžou zcela utajit. Navíc nějakým systém testování nové vakcíny tu též je, i když osobně nevím, jak přesně probíhá a umím si představit, že u tak strategické a finančně zajímavé věci jako je vakcína na Covid může být korupce, tlak na výsledek atd.
Osobně pokud se nedozvím o problematických věcech, tak své děti očkovat dám a ráda. Umožní jim to normální způsob života. Navíc ačkoli očkování má svá rizika, tak prodělání nemoci také, takže obojí je třeba vzít v potaz. Samozřejmě je škoda, že informace moc nejsou.
Znovu jsem uvažoval nechat se (dospělá) přeočkovat proti splaničkám. Učinila jsem dotaz na očkovací centrum, jakou mohu očekávat imunitu po očkování. Komunikace byla velmi tristní. Že prý dlouhodobou. Na dotaz, co si pod tím mám představit, mi to prý nikdo neřekne. Když už mi napsali, že dlouhodobu, tak jsem chtěla vědět, co si pod tím pojmem představuje ten, kdo to psal, zda 2 roky, 10 let nebo 20 ? Už mi nenapsali. Mají mě za blbce, který po prvním ujištění, že si myslí, že jedna dávka mi bude staičt a získám dlouhodobou imunitu (kterou mi ale odmítnou upřesnit) se nechám oočkovat ? Nevím o očkování o spalničkách zhodla nic, ptám se a informace jsou jak pro blbce. Až zase někde uslyším vzdychy, že je malá proočkovanost populace, tak to "vytočí" mne. Informace takové, že oočkovat se fakt nedám, spíše mne tak komunikace totiž napovídá, že s očkováním proti spalničkám bude někde problém (nejistá imunita, její délka.. )... až budu mít čas tak možná zkusím zjistit více, nevím, zdatím kde... kdybyste někdo věděl něco ke spalničkám a očkování v dospělosti budu ráda. Uvažovala jsem o něm, ale nejsem blázen, abych se něchala očkovat po takovýchto informacích, když situace se spalničkami je taková jaká je. Napadlo mne, zda by si ten co mi psal ty kusé informace vzal na základě takových informacích hypotéku nebo investoval... zisk dlouhodobý, jedna investice bude stačit :-) Na dotaz jak velký zisk a co myslí slovem dluhodobý, odpověď, že to mi nikdo neřekne :-)
Hezký den všem a berme očkování s nadhledem, jinak to nejde :-) Je mi líto všech rodičů a lidí, kteří mají děti nebo sebe s imunitním probémy nebo z jiného důvodu je pro ně očkování (jakékoli) problematické, jak se asi musí po informacích pídit a s čím "bojovat", achjo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.