Zanet slinivky jsem mela od kamene ze zlucniku asi 14 dnu po porodu. V nemocnici jsem byla 29 dni a vetsinu na kapackach nejak na hrudniku (praskalo mi pak uz vsechno, kam me pichli) bez jidla. Jedla jsem snad 2 dny - rohlik, caj a vyvar a sla jsem domu, protoze malovali oddeleni. Byla jsem tam nejdele lezici pacient, nebyla to JIP. Shubla jsem pres 12kg a sotva stala na nohou. Z pocatku jsem dostavala slabsi antibiotika kvuli kojeni ditete a pak uz jsem jen mesic odstrikavala a mleko vylevala, ale pak jsem se ke kojeni jeste asi na 60% vratila.
Je to 20 let a postupne se celou dobu snizuje, co mohu bez problemu jist. Mlecnych vyrobku mi uz moc nezbyva a dela mi zle, kde co. Nadymani a spatne traveni jsou muj denni chleb. Ale s podoprou ruznych kapek (Regalen, Gynex) se s tim da asketicky zit.
Nejdriv nebylo jasne, co mi je.Po nocich jsem zvracela a brecela bolesti v zadech a obnoc jsem obrazeli pohotovosti v kraji a vsude bylo vsem jasne, ze je to po porodu, kdyz jsem s muzem nakraceli do ordinace se spicim miminem v sedacce. Az jsme se ve fakultni nemocnici dostali uz podruhe ke stejne doktorce a te se zdalo, ze mi zacina zlounout belmo a ze ta strasliva bolest zad, co opakovane mam, muze byt jen jiny projev zlucnikovych zachvatu. Pamatovala si me prave kvuli tomu miminu. Jo, tomu se to cestovani po nocich moc libilo a byly to snad jedine chvile, kdy klidne spal
Preji at to dobre dopadne!