Mňa sa dnes MM pýtal, či nemám pocit, že si "nedopřáváme". Asi sa zamyslel po tom, čo mu brat povedal, že v lete plánuje s rodinou Kostariku. My sme na drahej dovči ešte nikdy neboli. Nie cielene, prosto sme o tom nejak neuvažovali. Asi najviac z lenivosti. Už len to - ísť do Prahy na letisko... Ďalej byť niekde bez svojho auta... (ok, dá sa požičať). Kombinácia Slovenska, Slovinska a ostrova Rab nám roky stačila. Ale naše deti nejak začínajú krútiť nosom, máli sa im... Hlavne najstarší - považuje za trapas, že v 14tich "ještě nikam neletěl"
Ja fakt nemám pocit, že by sme žili nejak extra skromne, hlavne ja teda určite nie
![~f~](/g/s/7.gif)
Ako - fotky z Maurícia ma nadchli, asi by nebolo zlé to skúsiť, ale - vydržím niekde dlhšie než týždeň? Nie je to nuda? V Chorvatsku som vydržala max 6 dní...
Vlastne sú tieto riadky o ničom, ani neviem "co tím chtěl básník říct", len taká malá úvaha po tom, ako to manžel dnes načal...
P.S. A - úprimne - vlastne by mi bolo ľúto dať pár sto tisíc na dovolenku. Rodinná dovča na Mauríciu asi neprebehne